1. HABERLER

  2. EKONOMİ | FİNANS | OTOMOTİV

  3. Bulgar ve Yunanlar Sosyete Pazarı’nda
Motorinde 2 Günde 2 İndirim! Benzine de İndirim Yolda...

Motorinde 2 Günde 2 İndirim! Benzine de İndirim Yolda...

Motorinde dün gerçekleşen 1 lira 30 kuruşluk indirimin ardından bir indirim de bugün gerçekleşti. 88 kuruşluk fiyat indirimi pompa fiyatlarına yansıdı.

A+A-

Brent petrolün varil fiyatındaki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansıdı. Düşüşün etkisiyle motorin fiyatlarına indirim geldi. Benzin fiyatlarında da bu gece itibarıyla indirim bekleniyor.

Türkiye’deki akaryakıt fiyatları uluslararası gelişmelerden etkileniyor. Hem uluslararası petrol fiyatları hem de döviz kurundaki dalgalanmalar benzin ve motorin fiyatları üzerinde indirim ya da zam haberi olarak geri dönüyor. Motorine peş peşe 2 indirim müjdesi gelmişti. Bugün de benzin fiyatları için yeni bir indirim duyurusu yapıldı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına indirim uygulanacak. Sektör kaynakları tarafından yapılan açıklamaya göre indirim hemen pompaya yansıyacak.

BENZİN FİYATLARINA OKKALI İNDİRİM GELİYOR

Son dakika haberine göre akaryakıt sektörü kaynakları benzine indirim müjdesini duyurdu. Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 62 kuruşluk yeni bir indirim uygulanacak. Motorinin litresine ise peş peşe 2 indirim gelmişti. Son iki günde motorun en lüks ve fiyatına önce 1 lira 34 kuruş, ardından da 87 kuruşluk indirim yapılmıştı.

İNDİRİM SONRASI BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Bu gece yapılacak olan benzin indirimi sonrasında İstanbul’da benzinin litre fiyatı 32.98 TL’ye gerileyecek. Peş peşe gelen 2 İndirimin ardından İstanbul’da güncel motorin litre fiyatı ise 35,42 TL olmuştu.

LPG fiyatlarına ise şu an için bir indirim beklenmiyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler