1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Çanakkale Zaferi Yıl Dönümü... Kars'ta Düzenlenen Törenle Anıldı
Mithat Sancar Kars’a Geliyor

Mithat Sancar Kars’a Geliyor

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, 6 Ekim 2022’de Kars'ta halk buluşmasına katılacak.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve beraberindeki heyet, partisinin 6 Ekim 2022’de Kars'ta düzenleyeceği halk buluşmasına katılacak.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın, Perşembe (6 Ekim) günü Kars’a yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklar devam ediyor.

• Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Perşembe günü Kars’ta halk buluşmasına katılacak.

• HDP Kars İl Başkanlığı önünde 6 Eylül Perşembe günü saat 12.00'de yapılacak olan halk buluşmasına, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, bölge milletvekilleri, Parti Meclis (PM) üyeleri katılacak.

• Halk buluşması ve esnaf ziyareti sonrası, aynı gün akşam Kars'taki odalar, birlikler ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelinecek.

Ziyaretle ilgili HDP’den yapılan açıklamada “06 Ekim Perşembe günü saat 12 :00'de Eş Genel Başkanımız Sn. Mithat  SANCAR ve  Milletvekillerimizin katılımıyla il binamızda halkımızla buluşacağız. Tüm halkımız davetlidir." denildi.

hdp-018-001.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler