1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Osman Kavala'nın Doğumgünü İçin Kampanya
MHP'li Lütfi Kaşıkçı, ‘Vicdanınız Kurusun’

MHP'li Lütfi Kaşıkçı, ‘Vicdanınız Kurusun’

Hatay'da önceki akşam meydana gelen depreme canlı yayında yakalanan ve koşarak uzaklaşırken görüntülenen MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’dan açıklama.

A+A-

Hatay'ın Defne ilçesinde önceki gün meydana gelen 6,4 büyüklüğünde depreme canlı yayında yakalanıp koşarak olay yerinden kaçmasıyla gündem olan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'dan açıklama geldi.

Kaşıkçı, görüntülerinin gündem olması üzerine sosyal medya hesabından Hatay'daki yıkımın havadan çekilen bir görüntüsünü paylaşarak şöyle dedi: "Böyle bir şehirden çıktım. Vicdanınız kurusun. Rabbim hiç bir kulunu böyle bir acı ile imtihan etmesin."

NE OLMUŞTU?

Kaşıkçı, MHP'ye yakın Bengü Türk TV'de canlı yayın konuğuyken, Hatay'da önceki akşam meydana gelen Defne merkezli depreme yakalanmış, bulunduğu kapalı mekandan çıkmak için koşarak yayından ayrılmıştı.

Bu görüntülerin ardından Kaşıkçı'nın, son yıllarda yetkileri azaltılan İnşaat Mühendisleri Odası'nı hedef gösterdiği ortaya çıkmıştı. Kaşıkçı, 9 Haziran 2021'de TBMM'deki basın toplantısında kendisin de üyesi olduğu TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası yönetiminin "dar kadro tarafından ele geçirildiğini" ve "kendileri gibi düşünmeyen farklı seslere karşı tahammülsüz yaklaşım sergilediklerini" savunmuş, "Bölücülere nefes olan nefesinizi kesene kadar (mecaz) sizlerle mücadeleme devam edeceğim. Vatansever meslektaşlarımıza açtığınız her soruşturma için sizi pişman edeceğim" iddiasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.