1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Meral Akşener'den Şok Eden İddia
Meral Akşener'den Şok Eden İddia

Meral Akşener'den Şok Eden İddia

Meral Akşener, "Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları olduğunu duyuyoruz. Seçimlerde istenmeyen sonuç çıktığında ortalığı karıştıracaklar" dedi.

A+A-

Türkiye son iki KHK'de 'sivillere silah kullanma yetkisi veren' düzenlemeleri tartışırken İYİ Parti Lideri Meral Akşener şoke eden bir iddiayı gündeme getirdi. 

UZUN NAMLULU SİLAHLI KİŞİLER

HÖH ve silahlı paramiliter güçler tartışmalarının tüm hızıyla devam ettiği esnada bu yönde bir açıklama yapan Akşener, son dönemlerde uzun namlulu silahlarla bazı kişilerin ortalıkta dolaştığını ve bunlarla ilgili çok önemli iddialar olduğunu söyledi.

SADAT TOZ ZERRESİDİR

Akşener,  iddialarını şöyle sürdürdü: "Örneğin Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları bulunduğunu duyuyoruz, bu iddialar söyleniyor. Araştırılırsın ve bize bilgi verilsin. Bunların seçim döneminde rol alacakları, istenmeyen bir sonuç çıkması halinde karışıklık yaratacakları yolunda yoğun söylentiler var. Bunlardan birisi de Sadat diye bir yapı. İnanın Sadat da diğer yapılar da benim için toz zerresidir. Bu malum yapılar insanları çatışmaların içerisine sürükleyecekler." 

'SANDIK BAŞINDA SADAT OLACAK' DİYE KORKUTUYORLAR'

"Şimdiden uyarıyorum ve önlem alınmasını istiyorum." diyen Akşener sözlerine şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili yapılan anketlerde 50+1'i ferah ferah göremiyorlar o yüzden AK Parti'de asabiyet var. Vatandaş ‘Hile olacak, oy kullansak ne olur' dememeli. Seçmeni sandıktan uzak tutmak istiyorlar. ‘Sandık başlarını Sadat'çılar tutacak, falanca silahlı örgüt tutacakmış' diye vatandaşa korku aşılıyorlar. Ben de her fırsatta onlara ‘korkmayın' diyorum. Korku kelimesi sinsi şekilde insanların ilklerine işleyen bir kelime olmuş. Bizim huzura ihtiyacımız var bunu da sağlayacağız.”'

'KAYYUM AYRIMCILIK YAPIYOR'

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 15 Temmuz 2018'de yapılacağını ileri süren  Akşener, bu iddiasının gerekçesini şu sözlerle anlattı: "Belediyeye kayyum atanıyor. Hizmet yapıyor ama ayrımcılık da devam ediyor" diyerek Diyarbakır'dan milletvekili çıkartacakları iddiasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler