1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sulama Suyu Barajında Doluluk Oranı Yüzde 90
Malatya'da Seçim Kavgası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Malatya'da Seçim Kavgası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde sandık müşahitleri arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

A+A-

Malatya'nın Pütürge ilçesinde sandık müşahitleri arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Bölünmez Mahallesi'ndeki bir okulda, oy verme işlemleri sırasında müşahitler arasında tartışma çıktı.

Silahlı kavgaya dönüşen olayda, silahla vurulan iki kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Yaralı 112 Acil Servis ekiplerince Pütürge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi.

Haberin uzantısı...

Saadet Partisi, olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Malatya Pütürge'de AK Parti adayının yeğeninin saldırısı sonucu biri sandık görevlisi diğeri müşahit iki partilimiz vefat etmiştir. Açık oy kullandırılmak istenildiği ve bizim müşahitlerimizin itirazı sonucu çıkan olayda müşahitlerimiz silahla vurularak öldürülmüştür."

KARAMOLLAOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Malatya'da iki kişinin öldürülmesine ilişkin Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Karamollaoğlu, "Malatya Pütürge'de AK Parti adayının yeğeninin saldırısı sonucu biri sandık görevlisi diğeri müşahit iki partilimiz vefat etmiştir. Yaşanan olay basit bir husumet değil, sandık başında açık oy kullandırılmak istenmiş ve bu duruma itiraz eden müşahitlerimiz katledilmiştir. Alacağınız birkaç fazla oy yerin dibine batsın." dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.