1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Iğdır’da Karpuz Hasadı Başladı
Kura Nehri'ne Düşen Kişi Kayboldu

Kura Nehri'ne Düşen Kişi Kayboldu

Ardahan Göle'de Kura Nehri çevresinde otlattığı hayvanları suya giren ve onları kurtarmaya çalışırken dengesini kaybedip nehre düşen bir kişi suda kayboldu.

A+A-

Ardahan Göle'de Kura Nehri çevresinde otlattığı hayvanları suya giren ve onları kurtarmaya çalışırken dengesini kaybedip nehre düşen bir kişi için arama çalışması başlatıldı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; olay, önceki gün (23 Nisan) akşam saatlerinde Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Yeleçli köyünden 65 yaşındaki Mehmet Arık'ın Kura Nehri'nin çevresindeki otlaklarda otlattığı hayvanları suya girdi. Suya giren hayvanlarını gören Arık, onlara engel olmak istediği sırada dengesini kaybederek, nehre düştü. Arık suya düştükten sonra gözden kaybolurken, ihbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

kayip.jpeg

İhbarla bölgeye ulaşan ekipler, Mehmet Arık için arama çalışması başlattı. Ekiplerin başlattığı çalışmalar sürdürülüyor.

...haberin uzantısı 

BOĞULAN KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Ardahan Göle'de dün Kura Nehri'ne düşen kişinin cesedine ulaşıldı.

Suya giren hayvanlarını çıkarmaya çalışırken nehre düşüp kaybolan 65 yaşındaki Mehmet Arık'ın bulunması için sabah saatlerinde yeniden arama çalışmalarına başlayan arama kurtarma ekipleri, İl Özel İdaresinin iş makinesi desteğinde yaptığı aramada Arık'ın cesedine ulaştı.

Arık'ın cesedi otopsi için Göle Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.