1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Özgürüz" Sitesine Erişim Engeli
Kızılay'da "Kınık" Depremi

Kızılay'da "Kınık" Depremi

Elazığ depremi sonrası yaptığı açıklamalarla eleştiri konusu olan  Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın, oğlunu da Kızılay'da yönetici yaptığı ortaya çıktı.

A+A-

Elazığ depremi sonrası yaptığı açıklamalarla eleştiri konusu olan  Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın, oğlunu da Kızılay'da yönetici yaptığı ortaya çıktı.

PolitiKARS'ın Gerçek Gündem ve Sol'dan derlediği habere göre, Elazığ depremi sonrası yaptığı açıklama ve Ensar Vakfı'na aktarılan yüklü bağış sonrası tartışma konusu olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın, oğlu Muhammed Furkan'ı Genç Kızılay'ın başkan yardımcısı yaptığı ortaya çıktı. Muhammed Furkan'ın aynı zamanda TRT World kanalında görev yaptığı öğrenildi.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın oğlu Muhammed Furkan'ın  Genç Kızılay'ın başkan yardımcısı olduğu ortaya çıkarken, sitede yer alan "biyografisi" ise şöyle:

1993 yılında İstanbul'da doğdu.İstanbul Şehir Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği okudu.

Sağlık sektöründe kariyerine başlayan Kınık, Trt World kanalının World Citizen Sosyal Sorumluluk İnsiyatifi'nde görev almaktadır.

2016 yılında Genç Kızılay Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olan Kınık, Genç Kızılay Başkan Yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Sorumlusu olarak görevine devam etmektedir.

ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLMİŞ

Kınık'a ilişkin sosyal medyada yer alan bir paylaşımda, devlet övünç madalyası aldığı bilgisi yer alıyor.

Söz konusu madalyanın 15 Temmuz için verildiği belirtiliyor.

kinik.png

HEPSİ ORADAYDI

Kınık'ın düğünü sırasında çekilen "şahit" fotoğrafı da oldukça dikkat çekici.

Şimdilerde AK Parti ile yollarını ayıran Selim Temurci'nin yanı sıra İsmail Kahraman, Mustafa Şentop gibi isimlerin de nikah şahitleri arasında yer aldığı görülüyor.

kinik1.jpg

Öte yandan Furkan Kınık'ın da aralarında olduğu "Genç Kızılay" yöneticilerinin 2017 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ı Dolmabahçe'de iftarda ağırladığı da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.