1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Kılıçdaroğlu, ‘Adaylık Kampanyası’nı Başlattı
Kılıçdaroğlu, ‘Adaylık Kampanyası’nı Başlattı

Kılıçdaroğlu, ‘Adaylık Kampanyası’nı Başlattı

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile adaylık kampanyası çalışmalarına resmen başladı.

A+A-

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile adaylık kampanyası çalışmalarına resmen başladı.

Kılıçdaroğlu, "Sana söz yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek" dedi

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden video paylaştı. Kılıçdaroğlu paylaştığı video ile cumhurbaşkanlığı adaylık kampanyasını resmen başlatmış oldu.

Kılıçdaroğlu saat 18.50'de resmi hesabından "Sana Söz yine baharlar gelecek…" notuyla bir video yayınladı.

Adaylık kampanyası olan videoda Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Sana söz, birbini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye.

Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye.

Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.

Sana söz, yine baharlar gelecek.

Sana söz yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek."

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.