1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Saman Yüklü Kamyon Şarampole Yuvarlandı
KAÜ'de 15 Temmuz'u Konuştular

KAÜ'de 15 Temmuz'u Konuştular

KAÜ'de “15 Temmuz Darbe Girişimi, Jeopolitik Riskler ve Ekonominin Güvenliği” konulu panel düzenlendi.

A+A-

Kafkas Üniversitesi'nde “15 Temmuz Darbe Girişimi, Jeopolitik Riskler ve Ekonominin Güvenliği” konulu panel düzenlendi.

Kars’a Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve Kafkas Üniversitesi'nin daveti üzerine geldiklerini belirten panelistler, KAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Üzümcü başkanlığında “15 Temmuz Darbe Girişimi, Jeopolitik Riskler ve Ekonominin Güvenliği” konusunda konuştular..

Panelde, 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili, Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı “FETÖ’nün Sosyopolitiği” üzerine, Başbakanlık Müşaviri, Siyaset Bilimci Doç. Dr. Kudret Bülbül “FETÖ’nün Kürepolitiği (küresel birleşme bağlamında)” üzerine ve Polis Akademisi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Levent Yılmaz ise “FETÖ’nün Ekopolitiği” üzerine birer konuşma yaptılar.

“15 Temmuz Darbe Girişimi, Jeopolitik Riskler ve Ekonominin Güvenliği” konulu panele; Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Öğretim Üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

KAÜ'de 15 Temmuz'u Konuştular

KAÜ'de 15 Temmuz'u Konuştular

KAÜ'de 15 Temmuz'u Konuştular

KAÜ'de 15 Temmuz'u Konuştular

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.