1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta 8 Aylık Asayiş Raporu
KATSO Üyelerini 'e-Ticaret'le Tanıştıracak

KATSO Üyelerini 'e-Ticaret'le Tanıştıracak

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO), 'Dijital Dönüşüm' projesi ile üyelerini e-Ticaret (Online Satış) ile tanıştıracak.

A+A-

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO), 'Dijital Dönüşüm' projesi ile üyelerini e-Ticaret (Online Satış) ile tanıştıracak.

Kars'ta Covid-19 pandemi sürecinde ürettikleri ürünlere pazar sıkıntısı yaşayan firmalar, artık online satış ile dijital platformda geniş kitlelere ulaşacak.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, ulusal ölçekte hizmet veren Ajans Orkestra, KATSO üyelerine yönelik hazırladığı proje ile şehrin firmalarını e-Ticaret ile buluşturacak. Proje kapsamında Kars'ta üretilen ürünler, ajans tarafından hazırlanacak e-Ticaret siteleri üzerinden, tüm ülke pazarına dağılmış olacak.

PROTOKOL İMZALANDI

Hazırlanan 'Dijital Dönüşüm' projesi protokolü; Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile ajans yöneticileri Mehmet Salih Çolak ve Burak Yıldız arasında imzaladı.

Pandemi Süreci ile birlikte dünya ekonomisinin farklı bir yöne kaydığını belirten KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, dijitalleşmenin kaçınılmaz bir süreç olduğunu söyledi. Alibeyoğlu, "Dünya hemen her sektörde dijitalleşmeye doğru gidiyor. Sanayicimiz ve üretimiz, E-Ticareti kullanarak bu sürece ayak uydurmak zorunda. Üyelerimize yönelik attığımız bu imza ile Kars'ın ürünleri dijital platformda ülke çapında alıcı bulacak. Hem üretim hem hizmet sektörleri için can alıcı bir satış platformu olan E-Ticaret, vatandaşlarımızın da tedarik edebilmesi yönünde büyük kolaylık sağlayacak" dedi.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu üyelere çağrıda bulunarak projeden faydalanmak isteyen üyelerin KATSO'ya bizzat başvuru yapmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler