1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kimsesiz Vatandaş Evinde Ölü Bulundu
Kars'ta ‘Uzman Doktor’a Bıçaklı Saldırı

Kars'ta ‘Uzman Doktor’a Bıçaklı Saldırı

Kars'ta KAÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde görev yapan uzman doktor bıçaklandı.

A+A-

Kars'ta KAÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde görev yapan uzman doktor bıçaklandı.

PolitiKARS'ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde görevli Uzm. Dr. Murat Ersoy, dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi tarafından evinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırgan olay yerinden daha sonra kaçtı.

İddiaya göre, Murat Ersoy cuma akşamı maskeli ve silahlı bir şahıs tarafından evinin önünde "İşini iyi yapacaksın yoksa seninle hesaplaşacağız" tehdidi ve küfürlerine maruz kaldı.

Dün mesai sonrası hastaneden evine dönen Murat Ersoy, maskeli bir şahıs tarafından yine sözlü hakaretlere uğrayıp bacağından bıçaklandığı bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bacağından  yaralanarak hastaneye kaldırılan Murat Ersoy'un sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edilerek evine gönderildiği bildirildi.

Kimliği tespit edilemeyen saldırganın yakalanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Saldırının ardından hastane yönetimi tarafından “Beyaz Kod” sistemi devreye sokuldu.

…haberin uzantısı

DOKTORLAR İŞ BIRAKTI

Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi doktorları ise bıçaklı saldırıya uğrayan meslektaşları için 7 Haziran (Salı) iş bırakma eylemi yaparak, yaşanan hain saldırıyı kınadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.