1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Bişar Alınak'ın Seçim Çalışmaları
Kars'ta Uçak Seferleri İptal Edildi

Kars'ta Uçak Seferleri İptal Edildi

Kars'ta etkili olan sis, bazı uçak seferlerinin iptaline neden oldu.

A+A-

Kars'ta etkili olan sis, bazı uçak seferlerinin iptaline neden oldu.

Kent merkezinde etkili olan ve zaman zaman yoğunlaşan sisin görüş mesafesini düşürmesi, kara ve hava ulaşımını etkiledi.

Bugün AnadoluJet'in saat 10.30'da yapılması planlanan Ankara-Kars seferi ile saat 14.25 İstanbul-Kars seferleri, Kars Harakani Havalimanı civarında etkili olan yoğun sis nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi.

Haberin uzantısı

BAKANLAR'A SİS ENGELİ

Sarıkamış Harekatı'nın 102'nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma törenlerine katılmak için Ankara'dan hareket eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın içinde bulunduğu THY uçağı, sis nedeniyle Kars yerine Erzurum'a indi.

Ankara'dan gecikmeli olarak saat 12.00'de havalanan Anadolujet'in THY 7784 sefer sayılı uçağı, Kars'ta görüş uzaklığının yetersiz oluşu nedeniyle Erzurum havalimanına indi.

Bunun üzerine bakanları Harakani Havalimanı'nda bekleyen Vali Rahmi Doğan ve protokol üyeleri, Kars'tan Sarıkamış'a geçtiler.

Bakanlar Ahmet Arslan ve Çağatay Kılıç ise karayolu ile Erzurum'dan Sarıkamış'a hareket etti.

Sis nedeniyle bugün yapılması planlanan Anadolujet'in Sabiha Gökçen- Kars, THY'nin Atatürk Havalimanı- Kars seferleri de karşılıklı olarak iptal edildi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.