1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Cevdet Bağca Kars'ta Konser Verecek
Kars’ta Trajik Ölüm.. 15 Yaşındaki Çocuğa Yıldırım Çarptı!

Kars’ta Trajik Ölüm.. 15 Yaşındaki Çocuğa Yıldırım Çarptı!

Kars'ın merkez Davulköy kırsalında, şiddetli yağış altında merada otlayan hayvanlarına bakmakta olan babasına yardıma giden Toprak A., yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 

A+A-

Kars'ın merkez Davulköy köyü kırsalında, şiddetli yağış altında merada otlayan hayvanlarına bakmakta olan babasına yardıma giden Toprak A., yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 

Kars'ın merkez Davulköy köyünde, gökyüzünü karartan bulutların ardından başlayan sağanak yağış, beklenmedik bir trajediye yol açtı. 

Köyün genç sakinlerinden Toprak A., hayvanlarına bakmakta olan babasına yardım etmek amacıyla şemsiye ve ekstra kıyafetler götürürken, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 

15 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

PolitiKARS’ın yerel kaynaklardan derlediği bilgilere göre; acı olay, köylülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptıkları ihbarla gün yüzüne çıktı.

kars-002.jpeg

İhbar üzerine, olay yerine ulaşan jandarma ve sağlık ekipleri, genç Toprak'nın yıldırım çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. 

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, Toprak A.'nın cenazesi, adli tıbbi inceleme için Kars Harakani Devlet Hastanesi'nin morguna nakledildi. 

Bu üzücü olay, doğal afetler sırasında alınması gereken güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirirken; 15 yaşındaki Toprak A.'nın her zaman güleryüzlü ve yardımsever biri olduğu, ani kaybının ise tüm köyü yasa boğduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler