1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Efeler Belediyesi’nden Fotoğrafçılık Kursu
Karsta Trafik Kazasında 1 Kişi ÖLDÜ

Kars'ta Trafik Kazasında 1 Kişi ÖLDÜ

Kars Çevreyolu - Sanayi kavşağında karşıdan karşıya geçerken bir aracın altında kalan şahıs feci şekilde hayatını kaybetti.

A+A-

Kars Erzurum-Kars-Sanayi kavşağında karşıdan karşıya geçerken bir aracın altında kalan şahıs feci şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre kaza bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. 44 yaşındaki İbrahim Gürbüz isimli vatandaş Kağızman’dan Kars istikametine gelirken traktörü yolda arıza yaptı. Otostop yaparak bir kamyona binen şahıs, Erzurum-Kars istikametine Sanayi kavşağında indi. Kamyonun hareket etmesiyle birlikte karşıdan karşıya geçmek isteyen şahıs, Erzurum-Kars istikametine seyir halindeki Haşim Çiftçi’nin kullandığı 36 EU 102 plakalı aracın çarpmasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

Kamyon sürücü, birkaç saniye önce yol kenarına bıraktığı şahsın bir aracın çarpmasıyla havada uçtuğunu görünce çok şaşırdığını ve aracını yol kenarına çekerek durumu polise bildirdiğini söyledi. Kamyon sürücüsü, “İbrahim Gürbüz isimli vatandaş Kağızman’ın Haznedar Köyü’nden, Traktörü arızalı olduğu için sanayiye gitmek istediğini söyleyerek aracıma bindi ve kendisini sanayi kavşağında indirmemi istedi. Bende kavşağa gelince yol kenarında durdum ve şahsı indirdim. Sonra ben hareket ettiğimde dikiz aynasından bir de gördüm ki vatandaş havada uçuyor. Araç süratliydi ve çarptığı vatandaş onlarca metre ileride kavşaktaki betona başını çarptı. Sonra aracımı durdurdum ve inip polisi aradım.” dedi.

Bu arada kamyon sürücüsü ile vatandaşa çarpan araç sürücüsü arasında tartışma yaşandı. Tartışma polisin araya girmesiyle önlendi. Çevreye güvenlik kordonu çekilirken olay yerine gelen ölenin yakınları sinir krizleri geçirdiler.

Kamyon sürücüsü, vatandaşa çarpan oto sürücüsü ifadeleri için karakola götürülürken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.