1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Korku Dolu Saatler... Güngören Otel'inde Yangın!
Kars'ta Korku Dolu Saatler... Güngören Otel'inde Yangın!

Kars'ta Korku Dolu Saatler... Güngören Otel'inde Yangın!

Kars'ta akşam saatlerinde 4 katlı Güngören Oteli'nin çatısında çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

A+A-

Kars'ta akşam saatlerinde bir otelin çatısında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Kars'ta akşam saatlerinde 4 katlı Güngören Oteli'nin çatısında çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

PolitiKARS’ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; Kars merkez Yusufpaşa Mahallesi'nde bulunan Güngören Otel'in çatısında dumanlar yükselmeye başladı. 

Yangının fark edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. 

FACİADAN DÖNÜLDÜ!

Rüzgarın da etkisiyle alevler içinde kalan tesise müdahale eden ekipler uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alırken, otelde maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

kars-004.jpg

kars-005.jpg

Yangının iftar saatinde çıkması ve otelde bulunan yurttaşların kısa sürede tahliye edilmesi ile olası bir facianın önüne geçildiği kaydedildi.

İTFAİYE'DE UZMAN EKİP YOK! 

Dört itfaiye aracının aynı anda söndürme çalışmalarına katılmasına rağmen uzman ekip olmadığı için otelin saatlerce yanmasına seyirci kalındığını iddia eden otel işletmecisi Erdal Okumuş, “Bu yangını bir kişi söndürebilir mi? Ben yukarından geliyorum. Vallahi billahi yukarıda bir kişi var. Bir saattir yanıyor, ne belediyemiz ne de itfaiyemiz söndüremiyor. Göz göre göre otelimizin yanmasını seyrediyoruz. İtfaiye ekipleri nasıl müdahale edeceklerini bilmiyorlar.“ dedi. 

Yangınla ilgili tahkikat başlatılırken, soğutma çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.