1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta HDP'li 20 Kişi İfadeye Çağrıldı
Kars'ta HDP'li 20 Kişi İfadeye Çağrıldı

Kars'ta HDP'li 20 Kişi İfadeye Çağrıldı

Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen’in gözaltına alınmasının ardından HDP milletvekilleri ile birlikte, esnaf ziyareti ve açıklamalara katılanlar ifadeye çağrıldı.

A+A-

Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen’in gözaltına alınmasının ardından HDP milletvekilleri ile birlikte, esnaf ziyareti ve basın açıklamalarına katılanlar ifadeye çağrıldı.

PolitiKARS'ın edindiği bilgilere göre, Ankara’da devam eden soruşturma kapsamında Kars’ta 26 Eylül’de gözaltına alınan Ayhan Bilgen'e destek amacıyla Kars’a giden HDP milletvekilleri ve beraberindeki heyetin belediye ziyaretlerinin ardından gerçekleştirilen esnaf ziyareti ve basın açıklamalarına eşlik eden kişiler, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında önceki gün ifadeye çağrıldı.

İfadeye çağrılanlar arasında belediye başkanı yardımcıları, şoförler, korumalar, belediye meclis üyeleri ve HDP il yöneticilerinin bulunduğu belirtildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Amirliği’ne ifade veren 20 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.