1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Seçimlere Günler Kaldı... Kars’ta Kaç Seçmen Oy Kullanacak?
Kars'ta Çocuk Cinayeti

Kars'ta Çocuk Cinayeti

Kars’ta 2 yaşındaki Ömer Yasin Y. kafasına sopayla aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

A+A-

Kars’ta 2 yaşındaki Ömer Yasin Y. kafasına sopayla aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti. Ömer Yasin Y.’nin cinayet zanlısı olan eniştesi Zafer G. bugün Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlandıktan sonra Adliyeye sevk edildi.

Volkan Karabağ'ın Kars Manşet'te ki haberine göre, dün saat 13:30 sıralarında Kars Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Haber Merkezi telsiz anonsları ile Kars Alparslan Mahallesi Sefer Sokak No:20’de kavga olayının meydana geldiği ve 2-3 yaşlarında bir çocuğun yaralandığı ve Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

Aşayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Harakani Devlet Hastanesinde Ömer Yasin Y.’nin baş kısmında yoğun şekilde kırıklar olduğu ve yoğum bakım ünitesinde hayati tehlike kaydı ile tedavisinin devam ettiğini öğrenmesi üzerine olay hakkında soruşturma başlattı. Ekipler annesi ile yaptığı görüşmede, eşi Güven Y.’nin kız kardeşi K.G’nin eşi Zafer G.’nin 2 yıl önce trafik kazasında kızının (Sultan 11 yaşında) ölmediğini öldürüldüğünü bu olayın sorumlularının da eşi Güven Y.’nin olduğunu söyleyerek yaklaşık 1 yıldan bu yana tehdit ettiğini söyledi. Zafer G.’nin sabah saat 08.00 sıralarında evlerine yalnız olarak geldiğini, birlikte kahvaltı yaptıklarını belirten anne, kızının ölümünü kast ederek eşi Güven Y.’yi yine “KISASA KISAS” diyerek tehdit ettiğin, eşi ile bir süre konuştuktan sonra birlikte çıkarak gittiklerini, eşinin işleri dolayısıyla Ardahan’a gittiğini, evde yalnız olduğu, dış kapıyı kapattığını ancak kilitlemediğini ve kilitlenmediği zaman dışarıdan açılabileceğini belirtti.

Olay anını da anlatan anne şöyle devam etti: “Saat 13.00 sıralarında dış kapıya yakın koridorda evin içerisinde Zafer G.’yi yalnız olarak gördüm. Üzerime saldırdı. Hiçbir şey söylemeden beni darp etmeye başladı. Panikle kendimi evin dışına attım ve koşarak kaçmaya başladım. Eve geri geldiğimde beşiğinde yumakta olan oğlum Ömer Yasin’in yerde olduğunu ve başının kanadığını gördüm. Komşulardan yardım isteyerek hastaneye götürdük. Oğlumu Zafer G. yaraladı.”

Asayiş Ekiplerinin olay yerinde yapılan incelemelerde ikamet içinde kan damlalarının olduğunu görmesi üzerine olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri ise, kan damlalarından örnek aldığı belirtildi.

Şüpheli Zafer G. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kaçmak üzere olduğu esnada evine yakın bir yerde olaydan 15 dakika sonra yapılan operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemlerinin tamamlanmasının ardından Zafer G. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı zırhlı bir araç ile Adli makamlara sevk edildi.

Öte yandan Kars Harakani Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılan Ömer Yasin Y. saat 21.00 sıralarında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  

cinayet.jpgcinayet-001.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler