1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Beyaz Esaret
Kars’ta Beyaz Esaret

Kars’ta Beyaz Esaret

Kars’ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 244 köy yolu ulaşıma kapandı.

A+A-

Kars’ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 244 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi’ne ait ekiple çalışmalarını sürdürüyor.

Kars’ta önceki gün başlayan ve gece sabaha kadar devam eden kar yağışı ve tipi hayatı durma noktasına getirdi. Kar ve tipinin etkili olduğu Kars’ta sabah erken saatlerde belediye, Karayolları ve İl Özel İdaresi’ne ait ekipler, yollarının karını temizlemeye başladı. Özellikle kent dışında Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce yapılan karla mücadele çalışmalarını tip ise engelliyor. Açılan yollar tekrar dolarak kapanıyor.

Kar ve tipinin etkili olduğu Kars’ta okullar bir gün tatil edilirken, 382 köyden 244’ünün yolu kapalı bulunuyor. İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri ise kapalı bulunan köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Merkez’de 36, Akyaka’da 6, Arpaçay’da 30, Digor’da 21, Kağızman’da 56, Sarıkamış’ta 47, Selim’de 33, Susuz’da 15 olmak üzere toplam 244 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Öte yandan görüş mesafesinin 10 metreye düştüğü Kars’ta trafik ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Trafik ekipleri kar lastiksiz ve zincirsiz araçların trafiğe çıkmasın izin vermiyor.

Kars’ta kar yağışı ve tipi devam ediyor.

Kars’ta Beyaz Esaret

Kars’ta Beyaz Esaret

Kars’ta Beyaz Esaret

Kars’ta Beyaz Esaret

Kars’ta Beyaz Esaret

Kars’ta Beyaz Esaret

Etiketler : , , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.