1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Yavuz Sağdıç, Kars Emniyet Müdürü Oldu
Kars’ta Asayiş Uygulaması Yapıldı

Kars’ta Asayiş Uygulaması Yapıldı

Kars'ta, 246 ekip, bin 29 polisin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı.

A+A-

Kars'ta, 246 ekip, bin 29 polisin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nce; " Kurban Bayramı Emniyet" tedbirleri kapsamında 18-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında İl merkezi ve 7 ilçede 246 ekip ile bin 29 polisin katılımıyla yapılan asayiş uygulamalarında, 5 bin 625 kişinin GBT sorguları yapıldı.

Yapılan kontrollerde 9 yoklama kaçağı hakkında idari işlem uygulandı, yaralama suçundan 1 kişi ve hırsızlık suçundan 1 kişi olmak üzere araması olan 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş uygulaması çerçevesinde trafik ekiplerince bin 474 aracın sorgusu yapılırken, 86 araca idari para cezası uygulandı, 8 araç trafikten men edildi.

Konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Halkımızın mal ve can güvenliğinin teminatı olan Polisimizin asayişin bozulmasına yönelik olaylara karşı mücadelesi özverili ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.