1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars İl Genel Meclisi'nde Seçim.. DEM Partili Özgür Katanalp Kazandı
Karsta 25 Öğrenci Baldan ZEHİRLENDİ

Kars'ta 25 Öğrenci 'Bal'dan ZEHİRLENDİ

Kümbetli Köyü'nde taşımalı eğitim gören 25 öğrenci öğlen arası okulda dağıtılan bal ve tereyağından zehirlendi.

A+A-

Kars’ın Kümbetli köyü’nde taşımalı eğitim gören 25 öğrenci yedikleri baldan zehirlenerek, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre çeşitli köylerden gelerek Merkez Kümbetli Köyü’nde taşımalı eğitim gören 25 öğrenci öğlen arası okulda dağıtılan bal ve tereyağından zehirlendi. Zehirlenen öğrenciler ambulanslarla Kars Devlet Hastanesi çocuk hastalıkları bölümüne kaldırıldı.

Öğrencilerden 3’ünün şiddetli karın ağrısıyla ortaya çıkan zehirlenme vakasının kesin nedeni araştırılırken, öğrenciler bal ve tereyağı yedikten sonra rahatsızlandıklarını söylediler.

Öğrencilerin zehirlendikleri haberi üzerine aileleri de hastaneye akın etti. Aileler çocuklarının sağlık durumları hakkında bilgi almaya çalıştılar. Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış da hastaneye giderek çocukların durumları hakkında bilgi aldı. Alkış, zehirlenme vakasının araştırıldığını söyleyerek, öğrencilerden durumu ciddi olan bulunmadığını, sağlık ekiplerinin gerekli müdahaleleri yaptıklarını söyledi.

Öğrencilerin yedikleri gıdadan mı yoksa başka bir nedenden mi zehirlendikleri araştırılıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.