1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Teknik Arıza, 9 saatlik Rötar Yaptırdı
Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

Kars’ta 23 Nisan Kutlamaları

Kars'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

A+A-

Kars'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Kars Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenk sunumu ardından tören alanına geçildi. 

Günün önem ve anlamını belirten konuşmayı yapan Kars Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Yenice yaptı.

Yenice'nin konuşmasının ardından Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'nce 23 Nisan Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere madalyaları Kars Valisi Türker Öksüz tarafından verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı daha sonra öğrenciler tarafından okunan şiirler ve gösterilerle son buldu.

Törene protokol üyeleri, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra resmi daire müdürleri, sivil toplum örgütleri, öğretmenler, öğrenciler ve yurttaşlar katıldı. 

CHP'DEN FENER ALAYI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenledi.

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman’ın katılımı ile ellerinde Türk Bayrağı, Atatürk posterleri ve meşaleler taşıyan CHP’ler, Kazım Paşa Caddesi ile Atatürk Caddesinin bir kısmını yürüyerek geçerek Kars Kalesi eteğinde ki parkta bir araya geldiler.

Yürüyüş güzergahında marşlar okuyan gençler, meşaleler yakarak dilek fenerleri uçurdu ve halaylar çekti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.