1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. ODTÜ Mimarlık Öğrencileri Kars’ta
Karslı Esnaflardan Bakan Arslan'a Ziyaret

Karslı Esnaflardan Bakan Arslan'a Ziyaret

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden Bakan Arslan’a ziyaret..

A+A-

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden Bakan Arslan’a ziyaret

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’i ziyaret ederek esnaf ve sanatkârların sorunlarını aktardılar.

Kars heyeti; Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Adem Burulday, Kars Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Subutay Kılıç, Sarıkamış Şoförler Kamyoncular Otobüsçüler Minibüsçüler, Oto Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Necmettin Taş, Kars Radyo Televizyon ve Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin İzkübarlas, Selim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Açak, Kars Otelciler Kahveciler ve Hancılar Esnaf Odası Başkanı Ayhan Nebioğlu, Akyaka Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yavuz Yıldırım, Kars Tamirciler ve Tesviyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Beyribey, Kars Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kıyas Alp, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Murat Demiral ve Akyaka Sulama Birliği Başkanı Cemal Hasanoğlu’ndan oluştu.

Kars ESOB Başkanı Adem Burulday başkanlığındaki heyet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda; Bakan Ahmet Arslan ve AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’i ziyaret ederek esnaf ve sanatkârların sorunlarını aktardılar.

Kars heyetini samimi ve sıcak bir şekilde karşılayan Bakan Ahmet Arslan, kentin en önemli odalarından olan esnaf ve sanatkarları ağırlamaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Kars heyetinden Kars’ın beklentileri, esnaf ve sanatkarların sorunları hakkında Başkan Adem Burulday ve diğer oda başkanlarından bilgi alan Bakan Arslan, Kars’ın, esnaf ve sanatkarların sorurlarının çözümü için gerekli hassasiyetin ve ilginin gösterileceğini söyledi.

Kars merkezli cazibe merkezi çalışmalarının da Kars esnafına önemli bir katkı sunacağını ifade eden Bakan Arslan, Kars’ın kalkınması, önünün açılması, yatırımların hızlandırılması, gerekli bütün kolaylıkların ve imkanların sağlanması için hassasiyetle çalıştıklarını ifade etti. Kars’ın bölgesine hükmedecek bir il olmasının vaktinin geldiğini de kaydeden Bakan Arslan, tarih boyunca bu vatanın vatan olmasında büyük fekadarlıklar gösteren Karslıların en iyi hizmeti almayı çoktan hakkettiklerini vurguladı. Bunun için de Bakanlık olarak kendi alanlarındaki çalışmaların yanında diğer bakanlıklardaki işlerin hızlandırılması noktasında da büyük bir çaba içinde olduklarının altını çizdi. Bakan Arslan ayrıca, Kars esnaf ve sanatkarlarına kredi imkanlarından diğer olanaklara kadar gerekli kolaylıkların sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Milletvekili Selahattin Beyribey de Kars’ın bu güçlü ekibini Ankara’da görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Bakan Arslan’la birlikte gece-gündüz Kars’ın geleceğini aydınlatmak için çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.