1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Digor Kocaköy ve Halıkışla'yı Sel Vurdu
Kars'a Oy Verme İşlemi Tamamlandı

Kars'a Oy Verme İşlemi Tamamlandı

Kars'ta sabahın erken saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi 16.00'da sona erdi. Batı'daki illerde ise 17.00'de sona erecek.

A+A-

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararına göre, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Antep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Maraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Dersim, Urfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te ve bu illerde bulunan cezaevlerinde saat 07.00 itibariyle başlanan oy verme işlemleri saat 16.00 itibariyle sona erdi.

Diğer illerde oy verme işlemi 08.00'de başladı ve 17.00'de sona erecek. Sandıkların tümünün kapanmasıyla Türkiye genelinde oy sayım işlemi başlayacak.

Bütün yayınlar, saat 21.00'den sonra serbest olacak, ancak YSK tarafından gerek görülmesi halinde saat 21.00'den önce de yayınların serbest bırakılmasına karar verilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler