1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'a 'Atıksu Toplama ve Arıtma' Tesisi
Kars'a 'Atıksu Toplama ve Arıtma' Tesisi

Kars'a 'Atıksu Toplama ve Arıtma' Tesisi

Kars 'Atıksu Toplama ve Arıtma Tesisi İkmali Projesi'nin temeli atıldı.

A+A-

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, ‘Kars Atıksı Toplama ve Arıtma Tesisi'nin temelini attı.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, ‘Kars Atıksu Toplama ve Arıtma Tesisi’ ikmal inşaatının temel atma törenine katıldı.

akparti.jpg

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Bu memlekette, geçmişte yaşadıklarını yeniden hayata geçirmek isteyenler el ovuşturabilir ama milletimiz asla buna fırsat vermeyecek. Tek başına Cumhurbaşkanı'mızın seçimi yetmez, parlamentoda yeterli çoğunluğa erişmemiz lazım." dedi.

Kirişci, AK Parti'nin 21 yıllık istikrar dönemi ve hizmet odaklı siyaseti sayesinde pek çok alanda hizmetlerin bütün illere sunulduğunu söyledi.

Hayvancılık açısından Kars'ın önemini vurgulayan Kirişci, şehre hizmet akışının hızlandığını, takipler sayesinde projelerin hayata geçtiğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Kars Atıksu Toplama ve Arıtma Tesisi İkmali Projesi'nin temeli atıldı.

Temel atma törenine Kars Vali vekili Muhammed Furkan Tuna, AK Parti’nin bölge milletvekilleri ile AK Parti Kars milletvekili adayları Adem Çalkın, Yunus Kılıç, Serkant Aykul, kurum ve daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Programın ardından Bakan Vahit Kirişçi karayoluyla Ardahan'a gitti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.