1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SUSUZ

  4. Susuz Şelalesi Turizme Kazandırılacak
Kars'ta Kaçak Sigara OPERASY0NU

Kars'ta Kaçak Sigara OPERASY0NU

Kars Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri üst üste yaptığı operasyonlarla son bir haftada il merkezin yaklaşık 20 bin pak

A+A-
Kars Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri üst üste yaptığı operasyonlarla son bir haftada il merkezin yaklaşık 20 bin paket çeşitli markalarda kaçak sigara ele geçirdi.
 
KOM ekipleri son olarak aldıkları bilgiler doğrultusunda Aydınlıkevler Mahallesi’nde bir işyerine baskın yaptı.
 
Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan işyerinde ve işyeri sahibine ait olan evde yapılan aramalarda çeşitli markalarda 6 bin 190 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.
 
KOM ekipleri ele geçirilen 6 bin 190 paket kaçak sigaraya el koyarken, işyeri sahibi şüpheli 1 kişi de gözaltına alındı.
 
Gözaltına alınan şüpheli kişi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak serbest bırakıldı.
Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri son bir hafta içerisinde toplam 20 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.
 
Kaçak sigaraları il merkezine getirerek satan şüpheli 8 kişi de yakalandı. Yakalanan 8 kişi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.