1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KATSO’da Elektronik İhale Eğitimi Düzenlendi
'Kars ve Bölge'de Kar Yağışı Aralıklarla Devam Ediyor

'Kars ve Bölge'de Kar Yağışı Aralıklarla Devam Ediyor

Kars'ta son bir haftada mevsim normallerinin üzerinde devam eden güneşli hava bugün yerini kar yağışına bıraktı. 

A+A-

Kars ve bölgede sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. 

Kars'ta son bir haftada mevsim normallerinin üzerinde devam eden güneşli hava bugün yerini kar yağışına bıraktı. 

PolitiKARS.com’un ajanslardan derlediği bilgilere göre, Kars ve bölgede sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. 

Kars ve bölgede mevsim normallerinin üzerinde devam eden güneşli hava, yerini kar yağışına bıraktı. Kent merkezi beyaz örtüyle kaplanırken çevre yollarda kar sürücüleri zor durumda bıraktı.

kis-011.jpg

Kar yağışının yüksek kesimlerde etkisini sürdüreceği, kent merkezinde de yağışın aralıklarla etkili olacağı kaydedilirken; başta Digor’un yüksek kesimleri ile Sarıkamış, Susuz ve Arpaçay'da dağlar ve tepeler beyaza büründü.

..benzer haber

İSTANBUL İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, hafta boyunca sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Hafta sonuna doğru ise sıcak hava, yerini sağanak yağış, kar ve fırtınaya bırakacak. Hafta sonu Marmara, Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. İç Anadolu, Akdeniz, ve Doğu Karadeniz'de sağanak yağış etkili olacak.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "İç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, Salı gününden itibaren artmaya başlayacağı mevsim normalleri civarına, kuzey ve batı bölgelerde yer yer mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor" ifadelerine yer verildi.

HAFTA SONU KAR BEKLENİYOR

Son günlerde şiddetli sağanak yağış ve fırtınanın görüldüğü İstanbul'da da hafta başından çarşamba gününe kadar güneşli bir hava hakim olacak. Meteoroloji'nin haftalık verilerine göre; cuma ve cumartesi günleri İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak. Pazar günü ise karla karışık yağış bekleniyor. Yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.