1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. HDP’li Ayhan Gezici, Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı
Kars ve Bölge İçin Kar Yağışı Uyarısı

Kars ve Bölge İçin Kar Yağışı Uyarısı

Kars ve bölge illerinden Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrı ve Ardahan'da karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği bildirildi.

A+A-

Kars ve bölge illerinden Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrı ve Ardahan'da karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği bildirildi.

PolitiKARS'ın Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden derlediği bilgilere göre, havanın aralıklı yağışlı geçmesi beklenen bölge genelinde, yağışların Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde, Erzincan ve Iğdır çevrelerinde yağmurlu, yüksek kesimlerinde de karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi öngörülüyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bölgede, gece en düşük hava sıcaklığı Ağrı'da sıfırın altında 1 derece, Erzurum ve Kars'ta 2, Ardahan'da 3, Iğdır ve Erzincan'da 10 derece kaydedildi.

Gün içinde en yüksek sıcaklık ise Iğdır'da 15, Erzincan'da 12, Erzurum 8, Ardahan ve Kars'ta 7, Ağrı'da 6 derece olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.