1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Sis Etkili Oldu
Kars Merkezli Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Kars Merkezli Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Kars'ta merkezli 3 ilde düzenlenen 'uyuşturucu operasyonu'nda gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.

A+A-

Kars'ta merkezli 3 ilde düzenlenen 'uyuşturucu operasyonu'nda gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.

PolitiKARS’ın Ajanslardan derlediği bilgilere göre; Kars merkezli 3 ilde 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 5 şüpheli, gözaltına alındı.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik Kars, İstanbul ve Van olmak üzere 3 ilde belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüphelinin üst aramasında ve adreslerinde; "151,31 gram metamfetamin, yaklaşık 2 kilo bonzai üretilebileceği değerlendirilen14,68 gram bonzai ham maddesi, 12,94 gram esrar, 25 bin 300 lira, 420 dolar ve 250 euro" ele geçirildi.

“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 5 kişiden 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.S. (44) ve M.Y. (33) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.