1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Hırsız, Kamera Kayıtlarından Tespit Edildi
Kars | 'Kış 2021 Tatbikatı' Tamamlandı

Kars | 'Kış 2021 Tatbikatı' Tamamlandı

Kars’ta 1 Şubat’ta başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ‘Kış 2021 Tatbikatı’nın tamamlandığı açıklandı.

A+A-

Kars’ta 1 Şubat’ta başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ‘Kış 2021 Tatbikatı’nın tamamlandığı açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Twitter hesabından yapılan açıklamada, Kars'ta yapılan Kış-2021 Türkiye-Azerbaycan Birleşik Müşterek Tabur Görev Kuvveti Tatbikatının dün tamamlandığı belirtildi.

tatbikat.jpg

Yapılan açıklamada, "Tatbikatın Seçkin Gözlemci Günü 11 Şubat Perşembe günü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal'ın katılımıyla icra edildi. Bu yıl ilk kez Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri ile müşterek icra ettiğimiz tatbikatta, Kara ve Hava unsurlarımız belirlenen hedefleri tam isabetle imha etti. Yerli ve milli silah teknolojimizin de kullanıldığı tatbikatta, Mehmetçiklerimizin kabiliyetleri göz doldurdu" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler