'Kars Belediyesi'ni HDP Kazandı

'Kars Belediyesi'ni HDP Kazandı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars'ta seçimi kazandı...

A+A-

Kesin olmayan sonuçlara göre Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars'ta belediye başkanlığı seçimini kazandı... 

Seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre Kars Belediye Başkanlığını HDP'nin eşbaşkan adayları Ayhan Bilgen ile Şevin Alaca kazandı.

secim2019.jpg

Haberin uzantısı 

Bilgen’den Balkon Konuşması

Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen’den açıklama: “Kürdüyle, Türküyle, Azerisiyle, Terekemesiyle hep birlikte kazandık. Seçimin başından beri Kars kazanacak dedik Kars kazandı. Hep birlikte kazandık hepimiz kazanmışız gibi kutlamalıyız.  

Şimdiye kadar kim nasıl ayrımcılık yapmışsa, kim ayrımcılık yapmış olursa olsun, kim dışlamış olursa olsun. Biz bize yakışanı yapacağız kimseyi dışlamayacağız, kimseye ayrımcılık yapmayacağız, kimseyi aşağılamayacağız. 

Seçim boyunca bize iftira atanları utandırmamız gerekiyor. Bu bir yarıştı Kars kazandı birlikte kazandık.

Seçim kampanyasında nasıl gerilimim yaratmadıysak, nasıl hiç kimseyi tedirgin etmeden hiçbir mahallede gerilim yaratmadan provokasyona izin vermeden yürüttüğümüz kampanyanın başarısıdır seçim. Bu başarının sonucundaki kutlamamız da bu duruma uygun olsun”

ayhan-bilgen-.jpeg

ayhan-bilgen.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler