1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. FETÖ'den Tutuklu Hakimin İtirafları
Kars Belediyesi’nden Gece Temizliği

Kars Belediyesi’nden Gece Temizliği

HDP'li Kars Belediye eşbaşkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen mazbatalarını alır almaz ilk iş olarak aylardır kentte toplanmayan çöpleri toplattı.

A+A-

HDP'li Kars Belediye eşbaşkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen mazbatalarını alır almaz ilk iş olarak aylardır kentte toplanmayan çöpleri toplattı. Gece boyu süren çalışmalar arından Karslılar, sokakları yıkanmış, çöpleri toplanmış bir kentin sabahına uyandı. 

Sokaklarının çöp yığınına dönüştüğü ve artık insan sağlığını tehdit eder noktaya geldiği Kars'ta uzun bir aradan sonra çöpler toplanmaya başlandı. Önceki gün mazbatalarını alan Kars Belediyesi eşbaşkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen'in ilk işi mahalleler ve kent merkezinde biriken çöpleri toplamak oldu. Gece saatlerinden sabaha kadar bir yandan çöpler toplanırken, diğer yandan da itfaiye aracı ile kent merkezindeki cadde ve kaldırımlar yıkandı. Sabaha kadar süren çalışmalardan sonra Karslılar birçok cadde ve sokağın pırıl pırıl olduğu bir sabaha uyandı.  

'İLK İŞİMİZ ÇÖPLERİ TOPLAMAK OLDU'

Eşbaşkan Şevin Alaca, "Belediyede fiilen göreve başladığımız andan itibaren durum tespiti yapmaya başladık. Ciddi sıkıntılar var ancak var olan imkanlar ile acil sorunları çözmek için çalışmaya başladık. İlk iş olarak kentteki çöp yığınlarını toplamak ve caddeleri yıkatmakla işe koyuluk. Belediye ekipmanlarının çoğu şuan atıl durumda. Bu araçların yeniden çalışır hale getirilerek hizmete almak için çalışıyoruz. Belediyenin durumu ile ilgili kısa bir süre sonra elimizde net veriler olacak. Bu veriler netleştikten sonra planlamamızı yaparak söz verdiğimiz çalışmaları yapacağız" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler