1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ın Kurtuluş Bayramı
Kars | Başkan Yardımcısı Oğuz Görevden Alındı

Kars | Başkan Yardımcısı Oğuz Görevden Alındı

İçişleri Bakanlığı tarafından kayyumla yönetilen Kars Belediyesi'nde başkan yardımcılığını yürüten Nihat Oğuz görevden alındı. 

A+A-

İçişleri Bakanlığı tarafından kayyumla yönetilen Kars Belediyesi'nde başkan yardımcılığını yürüten Nihat Oğuz görevden alındı. 

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Nihat Oğuz'un görevden alınmasının ardından boşalan Kars Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine Devlet Su İşleri (DSİ) 24. Bölge Müdür Yardımcısı Serdar Kotan getirildi. 

Kars'ta 2 Ekim 2020 tarihinde seçilmiş HDP'li Ayhan Bilgen'in İçişleri Bakanlığı tarafından başkanlık görevinden uzaklaştırması sonrası yerine kayyum olarak atanan Kars Valisi Türker Öksüz'ün yardımcılığını yürüten Nihat Oğuz'un Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü'ndeki eski görevine devam edeceği belirtildi. 

Başkan yardımcısı Nihat Oğuz veda mesajında: "Çok kıymetli Müdürlerim;

Görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Sizler ile birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Sizler elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştınız. Herşey için sizlere kalben teşekkür ediyorum. Bu vesileyle sizler gibi değerli çalışma arkadaşlarımızı tanıma fırsatım oldu.

Bundan sonraki süreçte var gücünüzle çalışacağınıza inancım tamdır. Görevlerinizde başarılarınızın devamını dilerim.

Tertemiz eller ile geldim ve tertemiz eller ile sizlere veda ediyorum.

Sizleri Allah 'a emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.