Kars AFAD'tan 'Eşgüdüm' Toplantısı

Kars AFAD'tan 'Eşgüdüm' Toplantısı

"Afetlere Hazırlık Yılı" kapsamda, Kars İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce, Yerel Düzey Barınma Hizmet Grubu tarafından yerel düzeyde, ana ve destek çözüm ortakları ile birlikte eşgüdüm toplantısı yapıldı.

A+A-

2019'un afet ve acil durum kültürünün yerleşmesi ve vatandaşların farkındalık düzeyinin artırılması amacıyla "Afetlere Hazırlık Yılı" ilan edilmesi kapsamda, Kars İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce, Yerel Düzey Barınma Hizmet Grubu tarafından yerel düzeyde, ana ve destek çözüm ortakları ile birlikte İl Afet ve Acil Durum Müdürü Oktay Aygan yönetiminde eşgüdüm içerisinde değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kars Afet Müdahale Planı kapsamında bulunan yaklaşık 30 kişinin katıldığı Barınma Hizmet Grubu'nun değerlendirme toplantısında, destek çözüm ortaklarının görev ve sorumlulukları ayrıntılı olarak anlatıldı. Yapılan değerlendirme toplantısı sonucunda eksiklikler ve alınan kararlar rapor haline getirildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler