1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Koyunlar Kırkılmaya Başladı
Kars 36 Spor, Eleştirenleri Göreve Çağırdı

Kars 36 Spor, Eleştirenleri Göreve Çağırdı

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kars 36  Spor kulübü, Palandöken Belediyesi Spor yenilgisinin ardından eleştirilere cevap verdi. 

A+A-

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kars 36  Spor kulübü, Palandöken Belediyesi Spor yenilgisinin ardından eleştirilere cevap verdi. 

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; BAL Ligi 3'ncü grupta mücadele eden Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Erkan Aydın, kendisini eleştirenleri göreve çağırdı.

KARS 36 SPOR’U AYAKTA TUTMAK İSTEDİK

Kars 36 Spor’u ayakta tutmak istediklerini belirten Aydın, “Temiz bir yola çıkmıştık. Amacımız Kars 36 Sporu ayakta tutmak özelikle son bir kaç yıldır içerisinde bulunduğu durum hepimizi çok üzmüştü ve Kars 36 Sporu hayatta tutmak için elimizden ne geliyorsa yapacağımıza söz vermiştik. Herkesin sorumluluktan kaçtığı insanların gelişen olaylar ve durumlar karşısında sadece görmeden bilmeden yorum yaptığı pandeminin ekonominin zorluğunun en yüksek olduğu bir dönemde göreve talip olduk göreve talip olurken bir kazanç elde etmek için değil kulübümüzün hayatta kalması için gerekli tüm adımları attık. Hemen çalışmaya başladık. Kurumlarla iletişime geçtik yetkililerle masaya oturduk. Bu bir marifet değil asli görevim.

ART NİYETLİ OLMADIK

Hatalarımız oldu ama asla art niyetli olmadık.

Kars 36 Spor bir kaç kişinin egosu yüzünden bu duruma geldi.

Bizlere güvenip bugüne kadar desteğini esirgemeyenlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ederim.

Gelinen bu süreçte bu güne kadar olmamış tüm baskıları üzerimizde hissettik. Bu baskıları kuranların verdiği zararı hepimiz biliyoruz.

Kars 36 Spor çok büyük bir camiadır. Bize gelene kadar nice başarılar elde etmiştir. Ve bizden sonra da edecektir yüzbinlerce insanın takip ettiği on binlerce insanın peşinden koştuğu ve binlerce insanın hayatı olan Kars 36 Spor birkaç kişinin egosu yüzünden bu duruma geldi. Tribünden başkanlığa gelene kadar bu yolda şunu gördüm; Kars 36 Spor bu şehirde bir avuç insan dışında hiç kimsenin umurunda değil ve hatta bir çoğu tamamen kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlar. Aksine kesinlikle inanıyorum.

SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM

Bizim görevimiz ben buradayım diye destek vermeyen başarısız olalım diye dualar eden istifa etmem için elinden gelenleri yapanları Kars 36 Spor a sahip çıkmaya davet ediyorum.” dedi.

..haberin öncesi

Kars 36 Spor: 0 Palandöken Belediye Spor: 4

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kars 36  Spor kendi evinde Palandöken Belediye Spor ile oynadığı karşılaşmada 4-0 mağlup oldu.

KAÜ Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumu’nda Bedirhan Yiğitbaş'ın yönettiği karşılaşmada Kars 36 Spor, Palandöken Belediye Spora 4-0 yenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler