1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta Maddi Hasarlı Trafik Kazası
Kars 36 Spor Yönetimi İstifa Etti

Kars 36 Spor Yönetimi İstifa Etti

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kars 36 Spor kulübü başkanı Erkan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

A+A-

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kars 36  Spor kulübü kapanmanın eşiğine geldi.

…haberin öncesi

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; BAL Ligi 3'ncü grupta mücadele eden Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Erkan Aydın, sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Başkan Aydın, bugün (1 Kasım) kulüp binasında yapacağı açıklama ile ilgili olarak;

“HESAP ZAMANI / Bir çok mecradan yazan, çizen, konuşan, eleştiren, destek olan, merak eden, saygı sevgi duyan, duymayan herkese sesleniyorum.

Kim ne sormak istiyorsa, neyin cevabını merak ediyorsa, aklında ne varsa, nedir bu takımın son durumu diyorsa bugün saat: 16.00 da tesislerimize bekliyorum. Basının da katılacağı bu açıklama da bulunmak isteyen herkesi ama herkesi oraya bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

KULÜP SAHİPSİZ Mİ KALACAK?

Başkan Aydın, kulüp binasında belirtilen saatte açıklamada bulundu. 

Yerel medyanın ilgi göstermediği açıklama, sosyal medya hesabından paylaşıldı.

İşte o açıklama…


…haberin uzantısı

YÖNETİM İSTİFA ETTİ

Kars 36 Spor kulübü başkanı Erkan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

…güncelleme 2 Kasım

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Kars 36 Spor, ligde aldığı kötü sonuçlar ve ekonomik sıkıntılardan kaynaklı kapısına kilit vurmaya hazırlanıyor.

ELEKTRİKLER KESİK

Borcundan dolayı kulüp binasının elektrikleri kesilen, kaloriferleri yanmayan ve sporcuları kentteki otellerde konaklayan yeşil-beyazlı ekip tarihinin en zor günlerini yaşıyor.

Kulüp başkanı Erkan Aydın, önceki gün yapmış olduğu çağrı sonrası, bugün (2 Kasım) düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, yaptığı açıklamada, "2021 Nisan ayından beri yapmış olduğum kulüp başkanlığı görevimi elim ve gücümün yettiği kadarıyla bugüne kadar getirdim. Takımımızı şehrimizi temsil edebilme adına tüm imkanlarımızı kullanarak bugüne kadar yapmış olduğumuz görevimizi bu saat itibariyle bıraktığımı tüm kamuoyuna bildirmek istiyorum" dedi.

BUYRUN KULÜBE SAHİP ÇIKIN 

Başarısız olmaları için ellerinden gelen her şeyi yapanları göreve çağıran Aydın, "Hani caddede, sokakta, tribünde, sporcularımızı ıslıklayan, yuhalayan, bırakın gidin diyen arkadaşlarımıza şimdi sesleniyoruz. Bu saat itibari ile kulüp başkanlığını bıraktım. Yalnızca vicdanımız el vermediği için pazar günü evimizde oynayacağımız maçtan sonra adı da 'veda' olacaksa, veda maçımız olacaktır. Maç bitiminden sonra kulüple hiçbir bağımızın kalmayacağını buradan duyuruyorum" diye konuştu.

ilgili haber...

GENEL KURUL KARARI ALINDI

Kars 36 Spor kulübü başkanı Erkan Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin istifası sonrası "olağanüstü genel kurul" kararı alındı.

Yapılan açıklamada, “Kars 36 Spor olağanüstü genel kurul toplantısı 7 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 12.00'de dernek merkezinde gerçekleştirilecek. Genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, 12 Kasım 2022 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler