1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars’a Uzanan ‘Sazan Sarmalı’nda Fenomenlere Binlerce Yıl Hapis İstemi
Kars 36 Spor ‘Kupa’ya Veda Etti

Kars 36 Spor ‘Kupa’ya Veda Etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu'nda deplasmanda Diyarbekirspor ile oynadığı maçı 3-0 kaybetti.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu'nda deplasmanda Diyarbekirspor ile oynadığı maçı 3-0 kaybetti.

Diyarbakır'da Diyarbekirspor ile karşılaşan Kars 36 Spor, rakibine 3-0'lık skorla yenilerek kupaya veda etti. 

Diyarbekirspor'un gollerini 11.dakikada Seymen Yağmur, 78.dakikada Serhat Enes Çalışan ve 82.dakikada Doğan Karakuş kaydetti.

Kars 36 Spor'dan Muhammed Burak Vurgun 60'ncı dakikada penaltı kaçırarak beraberlik şansını yitirdi.

.…haberin öncesi

KARS 36 SPOR DİYARBAKIR’A GİTTİ

Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bu sabah Diyarbakır'a hareket etti.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu'nda perşembe günü (yarın) deplasmanda oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumu'nda yapılan antrenman sonrası açıklamalarda bulunun Teknik Direktör Yusuf Sacit Çelik, "İnşallah perşembe günü Diyarbekirspor ile Diyarbakır'da Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi vereceğiz. Hedefimiz 2017'de başardığımız gibi beşinci turlara çıktığımız gibi hedefimiz bu, söz veriyorum. Biz buradan Diyarbekirspor'u elemek için gidiyoruz. Sırf Türkiye Kupası'na katılmak için gitmiyoruz. Kesinlikle elemek için gidiyoruz. Orada elimizden gelen en güzelini, en verimlisini, en istikrarlısını yapmaya çalışacağız" dedi.

Kars 36 Spor ile Diyarbekirspor arasında 29 Eylül 2022 saat 14.00'de gerçekleşecek karşılaşma, aSpor'da canlı izlenebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler