1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta TOKİ Konutları İçin Kura Çekildi
Kanser Hastası Olcay Senem Eski Görevine Döndü

Kanser Hastası Olcay Senem Eski Görevine Döndü

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde "taciz ve mobbing"e maruz bırakıldığını iddia eden kanser tedavisi gören Olcay Senem, eski görevine geri döndü.

A+A-

Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde "taciz ve mobbing"e maruz bırakıldığını iddia eden kanser tedavisi gören Olcay Senem, eski görevine geri döndü.

PolitiKARS'ın MA'dan derlediği bilgilere göre, çalıştığı Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Müdürü H.D. tarafından tacize uğradığını ve Kars Valiliği kararıyla 8 Ekim 2019 tarihinde Müze Müdürlüğü’ne sürgün edildiğini iddia eden kanser hastası Olcay Senem, eski görevine geri döndü. 

Valilik tarafından 16 Mart’ta verilen kararla, Senem’in Kars İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü sürekli işçi kadrosuna ataması yapıldı. Kanser hastası olduğunu ve halka açık yerlerde çalışmanın kendisi için zararlı olacağı nedeniyle Senem, kütüphaneye yapılan atamasının iptal edilerek, eski görev yerine iade talebinde bulundu. Bunun üzerine 18 Mart’a atama işlemi iptal edildi.

Senem’in kendisini taciz ettiğini iddia ettiği Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü H.D.’nin imzasının yer aldığı karar, 24 Mart'a Kars Valiliği'ne gönderildi. Gönderilen kararda şu ifadelere yer verildi: “Adı geçenin talebi ve anılan müfettiş raporu ile Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığı, Sözleşmeliler ve İşçiler Şubesi Müdürlüğünün 19.03.2020 tarih ve E.263190 sayılı yazısına istinaden, Olcay SENEM'in Müdürlüğümüzdeki eski görev yerine iade edilmesi ve Valilik Makamından alınan tarih ve 833312 sayılı Müze Müdürlüğüne yapılan görevlendirme onayının iptal edilmesi hususunu olurunuza arz ederim.” 

olcay-senem.jpg

Bunun üzerine Senem, Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ndeki eski görevine geri döndü. Karar bugün Senem’e tebliğ edildi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler