Kağızmanda Soba ZEHİRLENMESİ

Kağızman'da Soba ZEHİRLENMESİ

Kars'ın Kağızman İlçesinde 73 yaşındaki Bahset Yuce isimli vatandaş sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

A+A-

Kars’ın Kağızman İlçesinde 73 yaşındaki Bahset Yuce isimli vatandaş sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Toprakkale Mahallesi’nde eşiyle birlikte yaşayan Bahset Yüce (73), dün gece ısınmak için sobalarını yakarak uykuya daldı. Sabah saat: 08.30’da güçlükle uyanan Müzeyyen Yüce evde dumanın olduğunu görüp zehirlendiklerini fark ederek güçlükle komşularına haber verdi. Komşuları, durumu ağır olan Behsat Yüce’yi kurtarmak için hemen sağlık ekiplerini aradı. Yolların kardan kapalı olması sebebiyle ambülans gelinceye kadar Bahset Yüce battaniyeyle yola indirildi. Ambülans saat: 11.00 sularında zehirlenen şahsa ulaşabildi. İlk ambulansta yapılan şahıs, daha sonra Kağızman Devlet Hastanesi’ne getirildi. Durumunun ağır olması sebebiyle ambülans helikopter gelmesi istendi. Ambulans helikopterin hava muhalefeti sebebiylede gelememesiyle saat: 14.40’ta ambülansla Kars Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kars’ta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Behsat Yüce hayatını kaybetti.
Yüce, Kağızman’da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.