1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars ve Çevresi İçin Yağış, Şiddetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı
Kağızman'da 'Kaçak Silah' Operasyonu, 8 Kişi Gözaltına Alındı

Kağızman'da 'Kaçak Silah' Operasyonu, 8 Kişi Gözaltına Alındı

Kars'ın Kağızman ilçesinde düzenlenen 'silah kaçakçılığı' operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Kars'ın Kağızman ilçesinde düzenlenen 'silah kaçakçılığı' operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin teknik ve fiziki takip sonucunda, Kağızman ilçesinde önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyonda; 1 kalaşnikof piyade tüfeği, 3 tabanca, 5 av tüfeği, 561 kalaşnikof mühimmatı, 429 9 milimetre tabanca mühimmatı, 315 av tüfeği fişeği, 12 kalaşnikof şarjörü, 3 tabanca şarjörü, 4 av tüfeği şarjörü, 1 kalaşnikof iğne tertibatı, 4 sustalı bıçak, 1 muşta ve 1 dürbün ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak kimlik bilgileri tespit edilen şüpheliler ile ilgili yasal işlemler başlatıldı. Şüphelilerden M.Y. ve F.K.’nin daha önce işledikleri suçlardan dolayı halen tutuklu olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerden Y.K. ve M.A. gözaltına alınırken, şüphelilerden 3’ü ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerden 1’inin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği sosyal medya hesabından operasyon ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.