1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Nurcan’ı ‘Arama Çalışmaları’nda Son Durum
İYİ Parti'den 'İttifak' Açıklaması

İYİ Parti'den 'İttifak' Açıklaması

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada ittifak iddialarına yazılı cevap verdi.

A+A-

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı ittifak iddialarına ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı.

Yapılan yazılı basın açıklaması şöyle: "İYİ Parti Kars'ta kutuplaşmanın sona erip, belediyenin herkesin belediyesi olması düşüncesiyle ideolojik, siyasi yaklaşımları bir kenara koyarak, seçimlerde işbirliği yapılması tekliflerine olumlu yaklaşmış ve farklı partilerden gelen tekliflere karşı her türlü özveride bulunmuştur.

Muhataplarımız iyi niyetimizi ya anlayamamışlar ya da istismar etmeye çalışmışlar, mütevazi tekliflerimizi sonuçlandırma basireti gösterememişlerdir.

Bu nedenle iki partiden gelen işbirliği görüşmeleri yasal süreç içinde çözülememiştir.

İlerleyen süreçte İYİ partinin beklemedikleri yükselişi ve seçimlerin kendileri açısından sıkıntıya girdiklerini gördükçe pişmanlık duymuş, telaşa kapılmışlardır.

Son günlerde ise siyasi ve insani ahlaka yakışmayacak tutum ve davranış içine girerek, partimiz hakkında seçmenin kafasını karıştıracak gerçek dışı açıklamalarda bulunmaktadırlar.

Bilmenizi isteriz ki; İYİ Parti'nin hiçbir parti ile açık veya gizli ittifak veya işbirliği bulunmamaktadır.

İYİ Parti'nin adayı, Kars’ta seçmenin en çok güven duyduğu, belediye başkanlığını gönül rahatlığıyla teslim edeceği bir hemşehrinizdir. Bu güven ve itimatın seçimleri İYİ Partinin çok büyük farkla kazanmasını sağlayacağı anlaşılmıştır.

Siyasi partilerimizi vatandaşın tercihine saygı göstermeye, kamuoyuna yalan haber yaymaktan kaçınmaya, demokratik terbiye kurallarına uymaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler