1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Feyzioğlu, Ağrı'da Nikah Şahitliği Yaptı
İyi Parti Ardahan İl Başkanı Saldırıya Uğradı

İyi Parti Ardahan İl Başkanı Saldırıya Uğradı

İyi Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, tedavi için gittiği Ardahan Devlet Hastanesi’nde 3 kişinin saldırısına uğradığını belirtti. 

A+A-

İyi Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, tedavi için gittiği Ardahan Devlet Hastanesi’nde 3 kişinin saldırısına uğradığını belirtti.. 

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, Ardahan Devlet Hastanesi'nde bugün kimliği belirsiz 3 kişi tarafından saldırıya uğradığını açıkladı. 

Taşkın Polat, "Az önce diyalizden çıkarken kimliği belirsiz 3 kişi tarafından saldırıya uğradım. Benim kimse ile şahsi bir hesabım, kimseyle herhangi bir kavgam, alacak verecek davam yok. Bu saldırının siyasi olduğunu düşünüyorum. Er ya da geç bu alçakça saldırıyı yapanlarla elbetteki yüz yüze geleceğiz. Erkekçe karşımıza çıkamayan alçaklar, en savunmasız olduğum anda saldırıya geçtiler. Ebetteki her şeyin bir bedeli olur. Devletimiz ve polislerimiz araştırmayı yapıyor inşallah en kısa zamanda failler yakalanacak ve biz de kendilerini tanımış olacağız." diye konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.