1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ardahan’ın Yüksek Kesimlerine Kar Yağdı
Iğdır’da FETÖ Operasyonu: 4 Tutuklama

Iğdır’da FETÖ Operasyonu: 4 Tutuklama

Iğdır’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 4 kişi tutuklandı.

A+A-

Iğdır’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Iğdır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Bylock kullanıcı kaydı bulunan 19 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda 11 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan 11 şüpheli şahıstan 7’si adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 4 şüpheli şahıs ise tamamlanan adli işlemlerin ardından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Aranan 8 şüpheli şahsın ise yakalanmasına yönelik yakalama faaliyetleri diğer illerle koordineli olarak devam ettiği öğrenildi.

Haberin uzantısı

Iğdır’da Fetö Operasyonu: 10 Gözaltı

Iğdır’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Iğdır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 4’ü aktif, 2’si kamu görevinden uzaklaştırılan ve 1’i kamu görevinden çıkarılan 7 emniyet mensubu, 1’i özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 10 kişi gözaltına alındı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.