HDP Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

HDP Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

Kars'ta HDP milletvekili adayları, ilçe ve köylerde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekilli birinci sıra adayı Ayhan Bilgen, seçim çalışmalarını Digor, Dağpınar ve Selim'de sürdürdü.

HDP'nin birinci sıra adayı ve parti sözcüsü Ayhan Bilgen, Digor ve Selim ilçeleri ile Dağpınar beldesinde partililerle bir araya geldi.

Halktan HDP etrafında yer almalarını, tüm farklılıkların kucaklayıcısı olan HDP ile seçim çalışmalarını yürütmelerini isteyen Bilgen, "bu seçimde temsil ettiğimiz iradenin parlamentoya yansıması için çalışmaları barış, kardeşlik ve huzur içinde yürütmeye çalıştıklarını" belirtti.

hdp-002.jpeghdp-003.jpeg

Haberin öncesi...

HDP'li Adaylar Çalışmalara Başladılar

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak,  Kars’taki seçim bürosunu ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde HDP’den Kars milletvekili adayları olan Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak ile birlikte HDP İl Başkanlığını ziyaret eden Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen burada partiler ile bir araya geldikten sonra Halit Paşa Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunu ziyaret etti.

hdp-002.jpg

HDP Kars İl Eşbaşkanı Ekrem Savcı ve DBP Kars İl Eşbaşkanı Cengiz Anli ile birlikte seçim bürosunda partililere ve gazetecilere konuşan HDP Kars Milletvekili Adayı Ayhan Bilgen, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile birlikte kısaca ülke gündemini değerlendirdi.

hdp-003.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler