1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Hdp’li Bilgen’den ’Dokunulmazlık’ Açıklaması
HDP: ‘Kars Belediyesi Halkındır, Çetelerin Değil’

HDP: ‘Kars Belediyesi Halkındır, Çetelerin Değil’

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Kars İl Örgütü, Kars Belediyesi’ne yönelik geliştirilmek istenen son saldırı ve provokasyonlara karşı basın açıklaması yaptı.

A+A-

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Kars İl Örgütü, Kars Belediyesi’ne yönelik geliştirilmek istenen son saldırı ve provokasyonlara karşı basın açıklaması yaptı.

İl Örgütü adına yapılan açıklamada: “Yerel seçimlerin üzerinden henüz 2 ay   geçmesine rağmen, büyük bir özveri ve emekle "halkın olanını" kollayan, koruyan ve hesabını vererek şeffaf ve katılımcı belediye anlayışımızı hayata geçiren Kars Belediyesi eşbaşkanlarımızı, yönetim ve çalışanlarını kutluyoruz.

Bu kadar kısa bir sürede Kars sokaklarını çöpten kurtarıp, çamurunu temizleyen bu hizmet anlayışını öneri ve takdir ederek, güç ve destek olma yerine, kendine çıkar sağlamak için arayışa geçen çetevari anlayışı da kınıyoruz.

Kars’ı "çöp-çamur-çete " üçlüsünden kurtaracağız sloganıyla başlayan 31 Mart seçim çalışmaları sonucunda değerli Kars halkının oylarıyla HDP olarak sağlanan kazanıma yönelik bir takım kirli çıkarların piyonu çetelerin bu kazanımlara gölge düşüremeyeceğinin bilinmesini isteriz.

Kars Belediyesini hakkı olan Kars halkına vermek için nasıl ki eşbaşkanlarımızla sokak sokak dolaştık ve nasıl ki o sokaklardan çöpü ve çamuru temizlerken yanlarındaydık, çetevari anlayışların Kars Belediyesi’ni kirletmemeleri için de eşbaşkanlarımızın yanındayız.

Bu özveri, emek ve şeffaflığa gölge düşürmek isteyen çetevari arayış ve anlayışları lanetle kınıyoruz

Halkın kazanımlarını hiçbir dönemde çeteci çapulculara  tercih etmeyen bir siyaset anlayışının karşısında kendisini her şeye muktedir gören yağmacıların yerinin tarihin çöplüğü olduğu herkesin malumudur.

Kars Belediyesinden nemalanmaya çalışan güruhun sadece belediyeye değil doğrudan Kars halkına yönelik bu çetevari davranışları ile hangi kirli çıkarlara hizmet ettiğinin bilencindeyiz.

Kars Belediyesi eşbaşkanları, seçilmişleri ve emekçilerine yönelik ahlaksız saldırıların yasal takipçisi olacağımızı, halkın kazanımlarının çeteci çapulcular tarafından heba edilmesine izin vermeyeceğimizi kamuoyuna saygı bildiririz.

KARS BELEDİYESİ HALKINDIR, ÇETELERİN DEĞİL” ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler