1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bü’de Besyo’ya Rekor Başvuru
Güvenlik Görevlisi Ailesini Katletti

Güvenlik Görevlisi Ailesini Katletti

Muş'ta özel güvenlik görevlisi ailesinden 5 kişiyi öldürüp kaçtı.

A+A-

Muş'ta bir özel güvenlik görevlisi, karısı ve çocuğu dahil 5 kişiyi av tüfeğiyle vurdu, Saldırı sırasında 3 kişi hayatını kaybederken eşi ve bir buçuk yaşındaki çocuğu ağır yaralandı. 

Muş Şeker Fabrikasında özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Can Aykan dün gece işten çıkıp Muş merkeze bağlı Sungu Beldesi'ndeki evine gitti. Evde çıkan tartışma sırasında av tüfeğini alan Aykan, 1.5 yaşındaki oğlu Musab ile eşi, kız kardeşi, ağabeyinin eşi ve amcasının gelinine rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu kız kardeşi Ayten Aykan, yengesi Sultan Aykan ve amcasının gelini Besra Aykan hayatını kaybetti. Saldırıda 1 buçuk yaşındaki Musab ile karısı Vahide Aykan ise ağır yaralandı. Mehmet Can Aykan saldırının ardından kaçtı.

Aykan'ın tüfeğinden çıkan kurşunlarla ağır yaralanan ve tedavi altına alınan oğlu Musab Aykan ile Vahide Aykan da sabaha karşı hayatını kaybetti. Firarda olan Mehmet Can Aykan'ın yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.