1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Seçmen Portalı' Erişime Açıldı
Gümrük Kaçakçılığında 23 TUTUKLAMA

Gümrük Kaçakçılığında 23 TUTUKLAMA

Gümrük kaçakçılığı ve rüşvet soruşturması kapsamında 9 Martta İstanbul, Kocaeli, Ankara, Iğdır ve Ağrı'da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 54 kişiden 23'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutukland

A+A-

Gümrük kaçakçılığı ve rüşvet soruşturması kapsamında 9 Martta İstanbul, Kocaeli, Ankara, Iğdır ve Ağrı'da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 54 kişiden 23'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Gürbulak ve Doğubayazıt gümrük müdürlüklerinde yolsuzluk ve kaçakçılık yapıldığına dair iddialar üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, 9 Martta düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 54 kişinin Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu tamamlandı.

Sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye çıkarılan zanlıların, cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alındı.

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen zanlılardan 23'ü, tutuklandı, 31 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

9 Martta, gümrük kaçakçılığı ve rüşvet soruşturması kapsamında İstanbul, Kocaeli, Ankara, Iğdır ve Ağrı'da düzenlenen operasyonlarda, aralarında 4 gümrük muhafaza kısım amiri, 4 gümrük muayene memuru, 10 gümrük muhafaza memuru, bir gümrük muamele memuru, 3 jandarma astsubay, bir jandarma uzman çavuş ve bir Doğubayazıt Adliyesi personelinin de bulunduğu 54 kişi gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.