
Göle'de Sessiz İstifa.. Belediye Başkanı Gökhan Budak CHP'den Ayrıldı!
Ardahan’ın Göle ilçesinde siyasetin nabzını değiştiren isimlerden biri olan Belediye Başkanı Gökhan Budak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa etti.
Ardahan’ın Göle ilçesinde siyasetin nabzını değiştiren isimlerden biri olan Belediye Başkanı Gökhan Budak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa etti.
31 Mart seçimlerinde halkın güvenini kazanarak Göle Belediyesi’ni AK Parti’den CHP’ye kazandırarak dikkatleri üzerine çekmişti.
Ardahan’ın Göle ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adına büyük bir başarıya imza atan Belediye Başkanı Gökhan Budak, partisinden istifa etti.
GÖLE BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN BUDAK CHP’DEN İSTİFA ETTİ
PolitiKARS’ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; Başkan Budak’ın istifa kararı, Göle’de ve Ardahan genelinde siyasi çevrelerde şaşkınlıkla karşılandı. Yerel kamuoyunda geniş yankı uyandıran gelişme, bölgedeki siyasi dengelere dair yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.
İSTİFA GEREKÇESİ HENÜZ PAYLAŞILMADI
Gökhan Budak, istifasına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı. Kamuoyuna gerekçeye dair detaylı bilgi verilmezken, Budak’ın ilerleyen günlerde açıklama yapması bekleniyor.
GÖKHAN BUDAK’IN YAŞAMI VE SİYASİ GEÇMİŞİ
1964 yılında Ardahan’ın Göle ilçesinde dünyaya gelen Gökhan Budak, ilk, orta ve lise eğitimini doğduğu ilçede tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Ön Lisans Programı mezunu olan Budak, kamu ve özel sektörde çeşitli görevlerde bulundu. Evli ve üç çocuk babası olan Budak, yerel yönetim tecrübesiyle tanınan bir isim olarak Göle siyasetinde önemli bir figür haline gelmişti.
HABERE YORUM KAT