1. HABERLER

  2. FUHUŞ ÇETESİ Ardahan Adliyesi'nde
FUHUŞ ÇETESİ Ardahan Adliyesi'nde

FUHUŞ ÇETESİ Ardahan Adliyesi'nde

Ardahan'da kamu görevlilerinin de aralarında bulunduğu fuhuş çetesine üye 104 kişiden 80 'i bugün Ardahan Adliyesi'ne götürüldü.

A+A-
Ardahan Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uluslararası insan ticareti, fuhuş ve örgüte üyelik iddiasıyla başlattığı ortak 'Güneş' adlı operasyon kapsamında gözaltına alınan 104 kişiden 80'i bugün adliyeye sevk edildi.
Kamu görevlilerinin de aralarında bulunduğu 89'u Türk ve yabancı uyruklu kadın olmak üzere gözaltına alınan toplam 104 kişiden 80'i bugün Ardahan Adliyesi'ne götürüldü.
Geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sokulan şüphelilerin sorguları sürüyor.
Ardahan'da önceki gün otel, gazino, pavyon, konut ve işyerlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda şüpheliler "Örgüt kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, örgütün faaliyetleri kapsamında uluslararası insan ticareti yapmak, fuhuşa teşvik, cebir veya tehdit kullanarak fuhuşa sevk, fuhuş için yer temin etmek, tehdit, Ateşli Silahlar Yasası'na muhalefet, görevi kötüye kullanmak" suçlarından gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.