Ferhat Tunç’un 'Kayıp Şarkılar'ı Yayınlandı

Ferhat Tunç’un 'Kayıp Şarkılar'ı Yayınlandı

Müzisyen Ferhat Tunç, daha önce yayınlanmamış eserlerini, "Kayıp Şarkılar" adlı bir albümde topladı.

A+A-

Müzisyen Ferhat Tunç, daha önce yayınlanmamış eserlerini, "Kayıp Şarkılar" adlı bir albümde topladı. Albüm YouTube, iTunes ve Spotify başta olmak üzere bugün itibariyle tüm dijital platformlarda.

Tunç'un albümlerinin yapım aşamasında tamamlanmış ancak farklı nedenlerle albümlerde yer bulamamış şarkılardan birçoğu, artık kullanılmayan makaralı kayıt bantlarından elde edilerek albüme dönüştürüldü. Şarkıların aranjesinde, Osman İşmen ve Oğuz Abadan gibi isimlerin imzası var. 

Albümde yer alan bazı müzisyenler şöyle: Perküsyonda Okay Temiz, neyde Ercan Irmak, davulda Cezmi Başegmez, gitarda Erdem Sökmen, bas gitarda Eylem Pelit. Çoğunluğu müzisyenin kendisi tarafından bestelenmiş olan şarkıların sözleri, Nazım Hikmet, Vedat Türkali, Muzaffer Oruçoğlu, Yılmaz Odabaşı, Ahmet Can Akyol ve Arkadaş Zekeriya Özgen'in imzasını taşıyor.

On beş eserden oluşan albüm, sanatçının 40 yıllık müzik serüveninde, 27. albüm olarak yerini aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.