Erzurum'da Tefecilik Operasyonu

Erzurum'da Tefecilik Operasyonu

Erzurum'da yapılan operasyonda, tefecilik yaptıkları iddasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

A+A-

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM) koordinesinde Erzurum'da yapılan operasyonda, tefecilik yaptıkları iddasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, kentte "tefecilik, kasten yaralama ve tehdit" olaylarına karıştıkları belirlenen şüpheli iki kişinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

EGM Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda şüpheliler F.A. ve M.A. yakalandı.

Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda yakalanan şüphelilerin adreslerindeki aramada, farklı kişiler adına muhtelif miktarda düzenlenmiş senetler ile çeşitli belgeler ele geçirildi.

Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.